Per 1 augustus fuseren wij met OBS De Zevensprong. De website van de nieuwe
school KC WestWijs is nog in ontwikkeling.
Voor meer informatie en inschrijven van uw kind kunt u voorlopig terecht op de website van De Zevensprong
www.dezevensprong.org inschrijven.

Op onze school hanteren wij de methodiek van de kanjertraining. De kanjertraining gaat er van uit dat een goede opvoeding zich richt op fundamentele menselijke waarden. Zoals: liefde, vertrouwen, mededogen, toewijding, verantwoordelijkheid en betrokkenheid in de breedste zin van het woord.

lees meer
Sinds vorig schooljaar maken wij intensief gebruik van de Parro app. Alle ouders bij ons op school worden via deze app op de hoogte gebracht van nieuws en leuke weetjes. Bent u nog niet aan Parro gekoppeld? Vraag de leerkracht van uw kind(eren) opnieuw een koppelcode door te sturen waarmee u in kunt loggen.

Onze school heeft in samenwerking met Bibliotheek Haarlemmermeer een Schoolbieb opgezet. De kinderen van onze school kunnen in onze zeer uitgebreide bieb boeken voor op school lenen. Hier kunt u een kijkje nemen op de Portal van onze school. Binnenkort hoort u hier meer over.Met gepaste trots presenteren wij u het tweede Immanuel Magazine! Het hele team is betrokken geweest bij de inhoud van dit magazine, net als enkele partners. Dit magazine geeft u een kijkje achter de schooldeuren. Het vertelt waar wij mee bezig zijn en welke ontwikkeling wij als school doormaken.
U kunt het eerste magazine hier lezen.


CBS Immanuel is een kleine dorpsschool met een frisse uitstraling en vernieuwend onderwijs. Met een team van enthousiaste mensen verzorgen wij het onderwijs aan 135 leerlingen verdeeld over 6 groepen.  
lees meer